Bestuur

 

Voorzitter

Jordy Kemmeren heeft in juni 2017 het voorzitterschap van de NSGV overgenomen van Sybren van Wirdum. Jordy is momenteel bezig met het laatste jaar van zijn studie Vastgoed & Makelaardij in Eindhoven. Pas 3 jaar geleden is Jordy begonnen met golf, raakte verslaafd aan het spelletje met als gevolg dat hij ook snel actief werd bij de Eindhovense Studenten Golfvereniging ‘de Club’. Niet veel later werd hij gevraagd om aldaar de vertrekkende voorzitter op te volgen, een uitdaging die hij met beide handen aan heeft gegrepen. Hierbij kan de reeds opgedane bestuurservaring binnen zijn studievereniging zeer van pas. Gedurende het voorzitterschap van de E.S.G.V. heeft Jordy veel contacten opgedaan binnen de (studenten) golfwereld die zeker van pas zullen komen in zijn functie als voorzitter van de Nederlandse Studenten Golfvereniging. Hij ziet er dan ook naar uit om met de andere bestuursleden de goede lijn van de afgelopen jaren voort te zetten en studentengolf nog meer op de kaart te zetten binnen de studentensteden en de rest van golfend Nederland.


Secretaris

Thijs Asberg is sinds november 2016 de opvolger van Max Wekker als secretaris van de NSGV. Hij zit in het thijsvijfde jaar van zijn studie Econometrie aan Tilburg University. Al jaren beoefent hij met plezier de golfsport. Toen hij merkte dat er in zijn stad geen actieve studenten golfvereniging was, ondernam hij actie en werd hij medeverantwoordelijk voor de heroprichting van de Tilburgsche Studenten Golf Vereniging (TSGV). Hier heeft hij achtereenvolgens een jaar de posities van secretaris en voorzitter bekleed. Deze ervaringen hebben hem enthousiast gemaakt om zich nog langer te committeren aan de studenten golfwereld.


Penningmeester

NSGG Open 2016Rutger Meijers is sinds juni 2016 de opvolger van Alex Haenen als penningmeester van de Nederlandse Studenten Golf vereniging. Rutger is onlangs afgestudeerd al arts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In zijn studententijd is hij begonnen met golf en is toen al snel aan de slag gegaan als penningmeester van het NSGG. Daarnaast zat hij in de commissie die de vijfde, zesde en zevende editie van het NSGG Open organiseerde. De hier opgedane ervaringen zullen Rutger goed van pas komen bij zijn functie als penningmeester.