Uncategorized

Dies diner

Zoals elk jaar werd ook dit jaar de verjaardag van de NSGV traditiegetrouw gevierd in Utrecht. Huidige bestuursleden en oud bestuursleden van zowel de studenten golfverenigingen als van de NSGV vierden dit met een heerlijk diner. Ideeën zijn gedeeld, plannen werden voorgelegd, oude herinneringen en sterke verhalen werden na elke drankje nog euforischer verteld. Iedereen genoot!

Ook volgde, inmiddels traditie geworden, de Bacardi Fristi. Deze keer voor Sybren van Wirdum, voorzitter van de NSGV, tevens jongste bestuurslid van de NSGV en tot slot, de voornaamste reden dat hij dit drankje moest verorberen: Sybren gaat samenwonen! Na een korte aankondiging van Claudette Spaan, oudst aanwezige binnen de NSGV, werd het drankje gedronken en volgde een korte toespraak van de voorzitter waarna het diner werd voortgezet.

Door enkelen werd de avond beklonken in een gezellig café en gaat iedereen weer vol enthousiasme aan de slag, zodat er nog vele verjaardagen van de NSGV gevierd gaan worden!