Uncategorized

ASGV slaat nieuwe weg in!

Waarde medegolfers en medestudenten,

De winter nadert zijn einde en dit betekent dat het golfseizoen op het punt staat te beginnen. In Amsterdam hebben organiseren wij nu wekelijks inlooplessen om onze leden optimaal voor te bereiden op het aankomende golfseizoen. Wij hopen dan ook veel te zien op het student golf open in Nijmegen.

A.S.G.V. Shanky is dit jaar een nieuwe weg ingeslagen. Na een aantal jaar met weinig leden, buiten de harde kern uiteraard, willen wij, het bestuur, dit jaar onze vereniging een boost geven. We hebben een nieuw beleid uitgestippeld. Dit beleid richt zich vooral op twee pijlers: sportiviteit en gezelligheid. Wij willen de studenten in Amsterdam de mogelijkheid bieden om tegen een studentenprijs te beginnen met golfen of het golfen juist weer op te pakken in hun studententijd. Wij weten dat de winter niet de optimale tijd is om te golfen. Wij proberen dit met onze tweede pijler op te lossen door in de winter meer te richten op gezelligheid. Wij hopen binnen een Amsterdam een leuke, gezellige en studentikoze vereniging te worden. Het organiseren van wekelijkse borrels, onze vereniging te uiten via merchandise en natuurlijk verenigingsdassen dragen hier hopelijk bij om ons doel te bereiken. Uiteraard worden onze twee pijlers ook gemixt want in de zomer zullen de borrels gewoon doorgaan.

Nu we onze nieuwe visie uiteen hebben gezet, zullen wij aan jullie voorstellen wie nu achter dit nieuwe beleid zitten en wie jullie kunnen bereiken voor vragen, opmerkingen.

Wij zijn het 7e bestuur der A.S.G.V. Shanky en deze wordt vertegenwoordigd door Fay Racdu (Voorzitter), Michel Mijlof (Secretaris) en Martijn van Ophem (Penningmeester).

Als bestuur zijnde zullen wij op zo veel mogelijk activiteiten van A.S.G.V. Shanky, N.S.G.V. en andere studenten golfverenigingen aanwezig zijn!

Wij organiseren natuurlijk ook dit jaar weer het A.S.G.V. Open en deze zal traditiegetrouw plaatsvinden in oktober. Hou vooral onze Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze evenementen.

 

 Vo’ voor een mooi studenten golfseizoen!

 

Met de hartelijke groeten uit de hoofdstad!

 

Namens het VIIe bestuur der A.S.G.V. Shanky,

 

Fay Racdu, Michel Mijlof en Martijn van Ophem