Uncategorized

Studenten golf in Groningen

In het najaar van 2004 speelde het idee bij zes enthousiast studenten om de golfende Groningse studenten te verenigen. Op 14 februari 2005 was het zo ver, de Groninger Studenten Golf Vereniging (G.S.G.V.) werd opgericht. Zij speelde hiermee in op de wensen van vele studenten in Groningen.

Inmiddels is zij alweer haar elfde levensjaar ingegaan en is er een samenwerkingsverband gestart met de R.K.S.V. Albertus Magnus. Bij deze samenwerking wordt leden van Albertus Magnus de kans geboden om middels een “golfpakket” (uiteraard tegen een studenten tarief) hun GVB te behalen. 

 
Naast dat de vereniging bekend staat als een plek waar je gezellig het golfspel kunt leren, worden er ook lessen aangeboden aan de gevorderde golfers. Verder worden er maandbeker toernooien georganiseerd met aansluitend een borrel in de altijd gezellige binnenstad van Groningen. Als klap op de vuurpijl hebben wij natuurlijk nog ons jaarlijkse grootste toernooi: het G.S.G.V. Open.

Wil jij graag (leren) golfen en lijkt het je leuk om lid te worden bij de G.S.G.V.? Schrijf je dan nu zo snel mogelijk in of neem contact op met het bestuur om een keer een kijkje te nemen op Golfclub Holthuizen te Roden.