Uncategorized

Naar het KLM Open?!

Zoals jullie uiteraard weten is het KLM Open hèt Golftoernooi van Nederland dat dit jaar plaatsvindt van 8 t/m 11 september. Wij, studenten, krijgen dit jaar de mogelijkheid om als vrijwilliger aanwezig te zijn op het KLM Open, hoe gaaf is dat! In shifts van ongeveer 5 uur werk je als Marshall en ben je dus mede verantwoordelijk voor het goed en soepel verlopen van het toernooi. Lijkt het jou leuk om minimaal 2 shifts aanwezig te zijn op dit schitterende toernooi, met gratis toegang, gratis eten en drinken, een KLM Open kledingpakket en bovenal een mooie ervaring? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@student-golf.nl en geef aan welke shifts je zou willen werken (donderdag ochtend, donderdag middag, vrijdag ochtend, vrijdag middag, zaterdag en zondag).

Wij maken een inventarisatie en zullen je vervolgens het “officiële” inschrijfformulier toesturen. Dus lijkt het je leuk meld je dan snel aan! Alleen of met een groep vrienden, het mag allemaal. Laten wij ons steentje bijdragen aan dit toernooi en er een paar hele mooie dagen van maken.

PS hier vind je de omschrijving van de taken die van een Marshall verwacht worden.