Uncategorized

KLM Open 2016

Het was warm, spannend, maar bovenal schitterend om te doen! Van 8 tot en met 11 september heeft een team van 25 studenten zich volledig ingezet om Hole 14  van The Dutch te bemannen. De kraam van Neerlands favoriete biermerk is veel inzicht geweest, maar niet aangeraakt. Zij waren geen toeschouwers, maar marshals!

Hole 14 kende dit jaar een nieuw element; Beat the Pro, waar op donderdag en zaterdag een amateur mee afsloeg met elke flight. Het doel was om dichter bij de vlag te slaan dan de pro’s, en dit is gelukt! Maar liefst vijf keer wisten  de amateurs van jong tot oud beter te slaan dan de professionals. Zowel door de spelers als door de toeschouwers werd Beat the Pro erg goed ontvangen en ook de marshals vonden het prachtig om dit spektakel in goede banen te leiden. Wat ons betreft dus: Tot volgend jaar!

De NSGV wil het team van 25 vrijwilligers heel erg bedanken hun geweldige inzet. Zonder hen was het niet mogelijk geweest.