Uncategorized

Het Eindhovensch eindtoernooi

Het grootste en bekendste eindtoernooi van het jaar! Na een druk en spannend seizoen is het tijd voor gezelligheid en veel plezier. Dit jaar is het wat anders dan andere jaren en wordt het weekend opgesplitst in twee dagen.

 

Zaterdag 29 oktober

Op zaterdag is het echte studentenfeest !! Met jouw team (4 spelers) speel je 18 holes Texas scramble en naderhand is er meteen een groot en gezellig feest!! KLIK HIER om je nu meteen aan te melden!!

Dit jaar is het thema Halloween en hebben we mooie prijzen voor de best verklede en natuurlijk winnende teams. Wil je wat meer informatie over de wedstrijd of over het inschrijven KLIK DAN HIER !!

Zondag 30 oktober

Op de zondag hebben we dit jaar twee toernooien. Een gezellige 18 holes scramble a deux wedstrijd op de grote baan en voor de allerkleinste (t/m 12 jaar) een wedstrijd op de par 3 baan. KLIK HIER om je meteen aan te melden voor de zondag!

Ook op deze dag zijn er mooie prijzen te winnen en is het thema Halloween!! Er zijn prijzen voor de best verklede teams en natuurlijk mooie prijzen voor de winnaars. Voor meer informatie over deze wedstrijd of over het inschrijven KLIK DAN HIER.

Wij zien jullie graag de 29ste of de 30ste op het EINDHOVENSCH JEUGDWEEKEND!!

Als je vragen/opmerkingen hebt kun je mailen naar: jeugdcommissie@eindhovenschegolf.nl