Uncategorized

Winnaar individueel Klassement

Na een schitterende reeks toernooien was het op 15 oktober zo ver, het laatste toernooi van de studenten tour werd gespeeld op Burggolf Haverlij. De dag begon bewolkt, maar de spelers werden aan het eind van de dag gelukkig nog letterlijk in het zonnetje gezet.

Het laatste toernooi betekende ook de finale dag van het eerste individuele klassement van de NSGV. Na een aantal spannende weken met een vaste top-3 was het voor de meesten wel duidelijk wie er zou gaan winnen. Na een slechte eerste hole gespeeld te hebben, herpakte hij zich en maakte hij de verwachtingen waar. Bartel van der Veek, van harte gefeliciteerd met de overwinning! De tweede plaats ging naar Wilte Debets, gevolgd door Emiel Verhaert.

De reacties op het individuele klassement zijn zeer positief en zal in 2017 zeker vervolg krijgen. De NSGV hoopt dat alle deelnemers terugkijken op een schitterend jaar met goed bezochte toernooien. Hopelijk wordt 2017 nog grootser, mooier en zonniger.