Uncategorized

De kop is eraf

Het golfseizoen is eindelijk begonnen

Nadat de kou weer is verdwenen en de golfclubs uit het vet zijn gehaald, is in maart het golfseizoen van het NSGG weer van start gegaan.
Het seizoen begon gelijk spectaculair met een ledenuitje naar het altijd idyllische Ameland, waar zon, wind, regen en de lokale kruidenbitter werd getrotseerd om 18 holes te golfen, met de vuurtoren op de achtergrond.
Op 1 april vond de zevende editie van het NSGG Open plaats, en hadden we de eer om heel studenten golfend Nederland te ontvangen. Dankzij het grote aantal deelnemers en de goede organisatie was het een zeer geslaagde dag. Ook de afterparty in onze stamkroeg, St Anneke, was wederom een groot succes en zal ongetwijfeld tot veel hoofdpijn hebben geleid de volgende dag.

Om het golfen meer onder de aandacht te brengen van studenten, gaan we de komende maanden in samenwerking met het sportcentrum gratis lesuurtjes en mini-cursussen aanbieden. Op die manier kunnen zo’n 100 studenten kennismaken met de golfsport, en hopelijk kunnen we een deel van hun volgend jaar verwelkomen als lid.

Daarnaast zijn er de komende tijd nog meerdere activiteiten, zoals het ouder-kind toernooi, ‘the three club challenge’, de clubkampioenschappen, gratis borrels met veel (ja veel!) bitterballen en een barbecue. En dan vergeet ik nog bijna alle super leuke andere studenten golftoernooien te noemen.
Kortom, het belooft een mooi jaar te worden!