Uncategorized

De SGV competitie reeks nadert zijn ontknoping

Na het succesvolle toernooi van de USGV loopt het golfseizoen bijna tot zijn einde. De strijd om het felbegeerde SGV-open klassement is echter nog lang niet gestreden. De afgelopen zes toernooien hebben tot de onderstaande stand geleid, maar niets is nog zeker met de ASGV Open in het vooruitschiet op zaterdag 4 november. Schrijf je dus snel in!

De beste zes resultaten tellen mee, dus het minste resultaat van de fanatieke golfers die aan alle toernooien hebben deelgenomen zal worden geschrapt. Dit maakt dat er nog verschuivingen mogelijk zijn in de top van het klassement! Wie zal de winnaar van vorig jaar, Bartel van der Veek, gaan opvolgen?

De huidige top tien ziet er na de USGV Open als volgt uit:

  1. Wilte Debets
  2. Max Obers
  3. Peter Oosterhuis
  4. Jelmer te Kronnie
  5. Omar Nagati
  6. James Kapteijn
  7. Bastiaan Verbaas
  8. Bram Terpstra
  9. Thijs Asberg
  10. Nick van Heesewijk

Ben je benieuwd waar jij staat? Neem dan snel een kijkje in het overzicht, te vinden onder SGV Open-klassement!