Uncategorized

Dutch Student Masters 2019

WATCH OUR AFTERMOVIE!So guys, it's time to look back on the Dutch Student Masters! Are your memories a bit vague due to all the beers? Don't worry, we've recorded everything for you!Thanks to everyone of the almost 100 participants. And hopefully till next year!

Geplaatst door ANWB GOLF Dutch Student Masters op Woensdag 22 mei 2019

Beste Lezers,

Nadat Nijmegen het seizoen heeft afgetrapt was de volgende halte Eindhoven. Hoewel 11 Mei er op menig weerbericht allesbehalve rooskleurig uit zag was het prachtig weer op de dag van het toernooi. Wij stonden de dag dan ook op met een blij gevoel.

Waar prachtige slagen afgelost werden door shanks (zie aftermovie), borreltjes voor pitchers en broodjes kroket voor stevige hamburgers was er voor handicappers hoog en laag genoeg te vertoeven.

Buiten dit genot stond de dag natuurlijk nog veel meer in het teken van de felbegeerde titel: Dutch Students Master 2019 en de daarbij behorende beker. Na zorgvuldig tellen van de scorekaarten wist Joris van Alphen, met een score van 77 slagen niet alleen het bruto maar ook het netto-klassement te winnen, kampioen van de Dutch Student Masters 2019.

Om de dag af te sluiten gingen de deelnemers van the Student Masters goed vertegenwoordigd richting Stratumseind waar geproost werd op de nieuwe kampioen en de geslaagde dag.

De commissie van the Dutch Student Masters dankt deze geslaagde dag aan haar sponsoren en de bijna 100 deelnemers.

Het 17ebestuur der E.S.G.V. de Club kijkt terug op een mooie dag en bedankt de commissie voor de goede organisatie en hoop iedereen volgend jaar weer terug te zien.

Graag tot volgend jaar!