Uncategorized

Nieuwe kalender 2020!

We hebben onze kalender van 2020 onder de schop genomen. In verband met de maatregelen genomen door de Nederlandse overheid, zijn al onze voorjaarstoernooien geannuleerd/uitgesteld. Gelukkig mogen we sinds deze week weer de golfbaan op! Dit betekent dat we goede hoop hebben dat de toernooien die we nu in het najaar hebben gepland door mogen gaan.

Check de kalender op onze site om de nieuwe data in je agenda te zetten!

English version:

We have rescheduled our calendar for 2020. Due to the regulations the Dutch government has taken, our spring tournaments have all been cancelled/postponed. Fortunately we are allowed to play golf again this starting this week! This means that we are hopeful that the tournaments in the fall will be allowed to happen.

Check the calendar on our website to put the new dates in your calendar!