Uncategorized

Einde van het seizoen 2020

Helaas ondervinden ook wij, de NSGV en al onze individuele SGV’s, de gevolgen van de Corona crisis. Dit betekent dat met slechts 1 gespeeld toernooi ons seizoen tot zijn einde komt. Ook ons jaarlijkse Nederlandse Studenten Kampioenschap, het Student Open, zal pas weer in 2021 plaatsvinden. Maar, niet getreurd, we zijn van plan 2021 een jaar te maken bomvol studenten golf toernooien, zodat we samen weer lekker kunnen golfen en een drankje kunnen doen!

We hopen dat iedereen gezond blijft, zich aan de regels houdt en blijft golfen. Tot volgend jaar!

English version:

Unfortunately, we, the NSGV and individual SGVs, also notice the effects of the Covid pandemic. This means that with only 1 tournament this year, our season comes to an end. This includes our yearly Dutch Student Championship, the Student Open, being moved to 2021. However, we are planning to fill 2021 with plenty of student golf tournaments, allowing us to play together again as well as have a drink with our fellow student golfers!

We hope that everyone stays healthy, follows the rules and keeps on playing golf. See you next year!