Uncategorized

Seizoen 2021

Ons seizoen is afgelopen 23 oktober tot een einde gekomen met het jaarlijkse Student Open. Dit jaar vond het toernooi plaats op De Haenen en we hadden wederom een groot deelnemersveld. Met het zonnetje erbij hebben we er een mooie dag van gemaakt met vele prijzen en gezelligheid. We hebben Martijn Smits (ESGV) en Lieve van Veggel (SGVM) mogen bekronen tot studenten kampioen van Nederland 2021. De winnaar van het gehele seizoen kreeg uiteraard ook een mooie prijs, gefeliciteerd Sebastiaan van Kemmenade (ESGV).

We zijn blij dat we dit jaar een aantal mooie toernooien op de kalender hadden maar hopen volgend jaar weer op volle toeren al onze verenigingen langs te gaan. Golf.nl heeft ons in ieder geval op de kaart gezet en zo hopen we Nederland steeds golf vriendelijker te maken voor onze studenten! Voor het volledige artikel, klik hier.

English version

Our season came to an end on the 23rd of October during the annual Student Open. The tournament took place at De Haenen this year and we once again attracted a lot of contestants. With the sun out, we had a beautiful day with a lot of prizes and a good time. We crowned Martijn Smits (ESGV) and Lieve van Veggel (SGVM) as student champions of the Netherlands 2021. The winner of the entire student was of course also awarded with a nice prize, congrats Sebastiaan van Kemmenade (ESGV).

We are very glad what we had some nice tournaments on our calendar this year but next year we hope to visit all the associations again. Golf.nl has at least put us on the map with their recent article and we hope to make the Netherlands more golf friendly for students! For the full article, click here.