Bestuur

Voorzitter

Lieve van Veggel was sinds maart 2019 secretaris van de NSGV en heeft eind 2021 het voorzitterschap van Floris aan de Stegge overgenomen. Lieve is op dit moment bezig met haar PhD in Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Maastricht en Universiteit Hasselt. Lieve golft al meer dan 10 jaar en heeft haar bachelor behaald in St Andrews, oftewel the home of golf. Ze is hier 4 jaar lang onderdeel geweest van de ‘performance squad’ en is ook captain geweest van het damesteam. Ze heeft hier studentengolf meegemaakt op hoog niveau en is enthousiast om deze kennis mee te nemen naar Nederland en zich in te zetten voor de NSGV. 

Secretaris

Mike Gesthuizen is sinds November 2021 de opvolger van Lieve van Veggel als secretaris van de Nederlandse Studenten golf vereniging. Op dit moment is Mike bezig met zijn bachelor Global Studies aan de universiteit van Maastricht. Omdat Mike zijn vader al meer dan 20 jaar in de golfwereld zit golft hij al sinds zeer jonge leeftijd. Hij kijkt ernaar uit om als secretaris het Nederlandse studentengolf de komende jaren van nog groter belang te laten worden in de studentenwereld.

Penningmeester

Luc Boender is sinds november 2021 de opvolger van Emiel Verhaert als penningmeester van de Nederlandse Studenten golf vereniging. Momenteel is Luc bezig met zijn bachelor Internationale Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool. Luc is in zijn studenten tijd begonnen met golfen bij RSGA en is sindsdien niet meer weg te slaan van de golfbaan. Als penningmeester zal Luc verantwoordelijk zijn voor alle zaken rondom de financiën van de NSGV. Hij kijkt er naar uit om de NSGV, op een financieel gezonde manier, een nog groter belang te laten worden voor de nationale (studenten) golfsport.

Commissaris

Jelmer te Kronnie is sinds maart 2019 de Commissaris Extern van de NSGV. Jelmer is momenteel bezig met zijn laatste jaar deeltijd technische bedrijfskunde aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven en daarnaast al 5 jaar fulltime werkzaam in de techniek momenteel als teamleader. Hij is 4 jaar geleden begonnen met golfen en was vanaf het begin verkocht aan dit mooie spel. Na verschillende  commissies binnen de ESGV was het tijd om zijn kennis van de combinatie werken en studeren ten goede te gebruiken in een rol als Commissaris Extern met als doel de NSGV “future” proof te maken. Door de uitdaging aan te gaan om nieuwe sponsoren te vinden, de toernooien in goede banen te leiden en te kijken naar toekomstige groeimogelijkheden, hoopt hij de NSGV van nog groter belang te laten worden voor de (inter) nationale golfsport.