Bestuur

Voorzitter

Floris aan de Stegge heeft in november 2019 het voorzitterschap van de NSGV overgenomen van Jordy Kemmeren. Momenteel is Floris bezig met zijn bachelor Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na lange tijd gehockeyd te hebben, is Floris 3 jaar geleden overgestapt op de golf sport. Sinds hij zich in augustus 2018  heeft aangesloten bij E.S.G.V. ‘de Club’, heeft hij deelgenomen aan de wedstrijden van de verschillende studenten golf verenigingen. Hierbij heeft hij veel contacten opgedaan bij de verschillende studenten golf verenigingen. Sinds september 2019 is hij ook lid geworden bij T.S.G.V. ‘Under Par’ en geeft hij HCP 54 cursussen bij E.S.G.V. ‘de Club’. Hij ziet er naar uit om met de andere bestuursleden de goede lijn van de afgelopen jaren voort te zetten en (met het studenten golf) nog meer studenten te kunnen enthousiasmeren voor de golfsport.

Secretaris

Lieve van Veggel is sinds maart 2019 secretaris van de NSGV. Lieve is op dit moment bezig met haar master in Drug Development & Neurohealth aan Universiteit Maastricht. Lieve golft al meer dan 10 jaar en heeft haar bachelor behaalt in St Andrews, oftewel the home of golf. Ze is hier 4 jaar lang onderdeel geweest van de ‘performance squad’ en is ook captain geweest van het damesteam. Ze heeft hier studentengolf meegemaakt op hoog niveau en is enthousiast om deze kennis mee te nemen naar Nederland en zich in te zetten voor de NSGV. 

Penningmeester

Emiel Verhaert is sinds juni 2018 de opvolger van Rutger Meijer als penningmeester van de Nederlandse Studenten Golf vereniging. Emiel is onlangs afgestudeerd van Erasmus Universiteit Rotterdam. In zijn studententijd is hij begonnen met golf en is toen al snel aan de slag gegaan als penningmeester en voorzitter van de RSGA.  De hier opgedane ervaringen zullen Emiel goed van pas komen bij zijn functie als penningmeester.

Commissaris

Jelmer te Kronnie is sinds maart 2019 de Commissaris Extern van de NSGV. Jelmer is momenteel bezig met zijn laatste jaar deeltijd technische bedrijfskunde aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven en daarnaast al 5 jaar fulltime werkzaam in de techniek momenteel als teamleader. Hij is 4 jaar geleden begonnen met golfen en was vanaf het begin verkocht aan dit mooie spel. Na verschillende  commissies binnen de ESGV was het tijd om zijn kennis van de combinatie werken en studeren ten goede te gebruiken in een rol als Commissaris Extern met als doel de NSGV “future” proof te maken. Door de uitdaging aan te gaan om nieuwe sponsoren te vinden, de toernooien in goede banen te leiden en te kijken naar toekomstige groeimogelijkheden, hoopt hij de NSGV van nog groter belang te laten worden voor de (inter) nationale golfsport.