Ereleden

Durand Rekko:         durandrekko

Durand is de ‘founding father’ van de Nederlandse Studenten Golf Vereniging. Na een succesvol georganiseerd Student Open heeft hij samen met Caroline Spruijt de uitdaging op zich genomen om de NSGV op te richten. Vanaf de oprichting, eind januari 2008 tot maart 2010 heeft hij deze functie vervuld.


 Wilfred Askes:

wilfredaskesWilfred heeft zich met name op het vlak van het Student Open bijzonder ingezet voor het studenten golf. Tijdens de 3e editie van het Student Open was hij vice-voorzitter, waarna hij de voorzitter was van zowel de 4e en de 5e editie. Daarnaast is hij de oprichter van de Utrechtse Studenten Golf Vereniging en heeft hij de functie van vice-voorzitter bij de NSGV van januari 2011 tot december 2011 vervuld.


Job Jan Simmelink: jobjan

Job Jan is ruim 4,5 jaar betrokken geweest als bestuurder bij de NSGV. Van augustus 2008 tot maart 2010 was hij vice-voorzitter en vervolgens tot november 2012 voorzitter. In zijn functies heeft Job Jan zich bijzonder ingespannen voor het studenten golf en ervoor gezorgd dat de NSGV een stabiele, financieel gezonde en toekomst bestendige organisatie is.