Utrecht

Volledige naam: Utrechtse Studenten Golf Vereniging ‘Sandy’ USGV logo

Afkorting: USGV ‘Sandy’

Stad: Utrecht

Opgericht: 2014

Ledenaantal: 20

Homecourse:
Golfbaan Amelisweerd
Mereveldseweg 7
3585 LH Utrecht
Nederland

Omschrijving:
In 2014 is de Utrechtse Studenten Golf Vereniging ´Sandy’ (USGV) opgericht met als doel de golfende studenten in de regio van Utrecht te verenigen. Het is daarnaast een doel om meer studenten te interesseren voor de golfsport.

Om dit te bereiken heeft ‘Sandy’ geprobeerd om een mooi pakket aan te bieden, in de vorm van een lidmaatschap, dat aantrekkelijk is voor golfende studenten. Er kan hierbij gedacht worden aan diverse sociale activiteiten (groepsactiviteiten, borrels en golfreisjes) maar ook aan leuke kortingen bij golfgerelateerde bedrijven en organisaties. ‘Sandy’ golft dan ook bij Golfbaan Amelisweerd op zo’n 10 minuten fietsen van de binnenstad van Utrecht en dus goed bereikbaar voor alle Utrechtse studenten!

Daarnaast heeft de vereniging voor de niet golfende studenten, in samenwerking met golfbaan Amelisweerd, een aantrekkelijke cursus opgesteld waarin je stapsgewijs, en onder begeleiding van een golfprofessional, gaat leren golfen. Op deze manier hoopt ‘Sandy’ een platform te kunnen bieden waar gezelligheid door het golfen voorop staat en daarnaast studenten voordeliger kunnen (gaan) golfen. ‘Sandy’ ziet jullie dan ook graag terug op de baan!

Bestuur:

Interim voorzitter
Floris aan de Stegge
E-mail: bestuur@student-golf.nl

Interim secretaris
Thom Hesse
E-mail: bestuur@student-golf.nl

Interim penningmeester
Emiel Verhaert
E-mail: bestuur@student-golf.nl

Vaste activiteiten:
De vereniging organiseert regelmatig wedstrijden en trainingen. Het gaat dan om Par3 wedstrijden en wedstrijden op de grote baan. Daarnaast probeert ze voor de ervaren golfers ‘masterclasses’ te organiseren waarin op specifieke onderdelen wordt getraind.

Kosten Lidmaatschap:

€ 50,- per jaar.

Aangeboden pakket:

  • Wedstrijden, borrels, uitjes en trainingensactiviteiten
  • Kortingen bij golfgerelateerde organisaties (golfbanen en golfwinkels)
  • GVB/Handicap 54 cursus tegen gereduceerd tarief
    Info: http://usgv.nl/?page_id=68

Contactinformatie:
Website: www.usgv.nl
Facebook: USGV Sandy
Linkedin: USGV Sandy

Voor vragen en aanmeldingen is USGV ‘Sandy’ te bereiken via mailadres voorzitter@usgv.nl.