Uncategorized

Individueel Klassement

Vanaf dit jaar wordt er door de NSGV een individueel klassement bijgehouden! Na twee toernooien gespeeld te hebben is er nog van alles mogelijk, niets is beslist. Uiteraard spelen vele studenten voor hun plezier, maar dit klassement kan een extra motivatie zijn om serieuzer en vaker te gaan spelen. De winnaar van het klassement zal beloond worden door de NSGV, dus zet ‘m op! De huidige top 10 ziet er als volgt uit:

  1. Jasper de Kleijn
  2. Leander Hartenauer
  3. Eline van Unnik
  4. Laura de Leeuw
  5. Sam Surachno
  6. Emiel Verhaert
  7. Floris van Hoeve
  8. Lydia van Zantwijk
  9. Bastiaan Verbaas
  10. Kasper Kaas

Het volledige overzicht is te vinden op onze site¬†onder “SGV Open-klassement”. Bekijk ook onze kalender en ontdek tijdens welke toernooien jij weer een gooi, of beter gezegd “een swing”, kan doen naar de eerste plaats.