Uncategorized

Student Open 2016

Na een aantal jaar afwezigheid is het terug! Hét golftoernooi voor studenten en Young professionals, Het Student Open, zal dit jaar nieuw leven worden ingeblazen, en hoe! Vier enthousiaste, ervaren en bovenal gedreven studenten zijn druk bezig met de organisatie van dit schitterende toernooi.

Even in het kort, het Student Open heeft een mooi verleden, het is ooit begonnen als een initiatief van 3 studenten golf verenigingen en is binnen een paar jaar uitgegroeid tot een groots toernooi. Een weekend lang wordt er gespeeld op één van de mooie banen die ons land telt en wordt er overnacht in een dichtbij gelegen hotel. Het is een weekend voor zowel de serieuze golfer met lage handicap als voor de recreatieve golfer en zelfs de onervaren enthousiastelingen.

Met trots stellen wij het bestuur voor 2016 aan u voor:

Voorzitter: Wilte Debets

Secretaris: Jozef Dias

Penningmeester: Wouter-Jan Koek

Commissaris Extern: Aimé Wijffels

Onder het kopje Student Open is meer te vinden over het toernooi, de geschiedenis en de bestuursleden. Noteer de datum van het Student Open alvast in je agenda: 16 t/m 18 september!

Tot dan!